close

Media Partners

Transformaciju u javni servis prate i promjene u informativno-političkom programu, koji je od postanka crnogorske Televizije bio njen najznačajniji segment. Drugačiji su kriterijumi pri izboru tema, prednost u svim programskim sadržajima imaju svakodnevni životni problemi gradjana, teme od javnog interesa, afirmacija ljudskih prava, njegovanje multinacionalnog karaktera crnogorskog društva... Posljednjih godina programski sadržaj TVCG obogaćen je nizom novih emisija različitog profila: Otvoreno, magazin Pečat, Okvir, U centar...

Cafe del Montenego je krenuo u novi, ozbiljan pohod na crnogorsku web publiku :)
U pitanju je potpuno novi Cafe del Montenegro, tržišno orjentisan portal sa svojom redakcijom na kome ćete naći lokalne, informacije iz zemlje i svijeta, agencijske i druge servisne informacije. 
Sadržaj novog "CdM-a" targetiraće sve profile publike, tačnije, na CdM-u će se nalaziti "za svakoga po nešto". 
Naravno, svaki savremeni portal podrazumijeva stalne promjene, interaktivnost, primjenu novih ideja i prilagođavanje novim zahtjevima web tržišta. Ovo očekujte i od CdM-a. 
CdM nije završen, niti će ikada biti, stoga, očekujte nove rubrike, servisne informacije, nove interaktivne sadržaje i forme, video i mnogo toga još. Ne očekujte jedino da se sve desi odmah.
Da li ste čuli da... 
Cafe del Montenegro je počeo sa radom 30. decembra 1997. godine. Prvi je portal u Crnoj Gori. Do 2001. godine je pretrpio nekoliko promjena, a od tada ga poznajete vrlo dobro jer je cijelih šest godina, nažalost, imao isti dizajn. 

Antena M je najstariji nezavisni informativno-politički radio u Crnoj Gori. Neprekidno emituje program od 18. jula 1994. i do današnjeg dana ostao je vjeran svojoj prvobitnoj profilisanosti programa, a to je urbani stil komunikacije sa slušaocima, sopstvena produkcija informativnog programa (po svim pokazateljima najbolji informativni program u CG), mnoštvo istraživačko-analitičkih emisija o društvu u tranziciji... Iako u privatnom vlasništvu, radio proizvodi program koji je, suštinski, javno-servisnog karaktera. Takav koncept je tradicija I svrha postojanja Antene M.

 

EDDIZ
Kawai
Jazz Boston
Jazz Province
Jazz Bird Radio